23 Kasım 2013 Cumartesi

Açlık Oyunları 2 izle ( Ateşi Yakalamak ) online izle


Açlık Oyunları 2 izle ( Ateşi Yakalamak )



Film bilgisi
Sinema aleminin en güzel filmlerinden bir tanesi daha sizlerle. Süper bir oyuncu kadrosu taşıyan bu filmimizi hd kalitede izleme imkanına sahipsiniz. Özellikle bilim kurgu filmleri arasında süper bir yere sahip olan Açlık oyunları 2 vizyonda girdiği yıldan itibaren büyük bir hayran kitlesi ile büyümeye devam etmiştir. On numara görsel efektleri ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmimiz kısa bir zaman da hayran kitlesini büyük bir şekilde artırmıştır.

Katniss Everdeen'ın despotik hayatta geçen hayatta kalma hikayesi, ikinci filminde de kaldığı yerden devam ediyor. Katniss ve yoldaşı Peeta 74. Açlık Oyunları'nı kazandıktan daha sonra sorun olmadan evlerine dönmeyi başarırlar. Fakat bu galibiyet Zafer Turu yapmalarını gerektirmektedir. Bütün bölgeyi ayrı bir şekilde ziyaret ettiklerinde Katniss, çok büyük bir ayaklanmanın işaretlerine şahit olur. Başkaldırmanın ipuçlarını gören Snow direnişi engelleyecek şeyler aramaya başlar. Yeni film ile ilgili hiç beklenmedik sürprizler tasarlayan Snow 75. yılını kutlayacak olan Açlık Oyunları'nda, 25-30 yılda bir düzenlenen Çeyrek Asır Oyunları'nın 3.sünün yapılacağını herkese duyuracaktır. Galibiyetinin tadına bile varamadan yeni bir yaşamda kalma mücadelesine sürüklenen Katniss bu defa Açlık Oyunları'nın en kabiliyetlileri ve akıllıları arasında yaşamda kalan için savaşacaktır.

Bütün dünyada yankı uyandıran Açlık Oyunlarının ikinci filminde kadroda Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ve Woody Harrelson oynarken yönetmen koltuğunda ise bu defa ilk seriden başka olarak Francis Lawrence oturuyor. Filmin internete düşmesi biraz zaman alabilir fakat elimize sinema çekimi geçer geçmez yüklenecektir.

http://www.turkcedublajizle.net/aclik-oyunlari-2-izle-atesi-yakalamak.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder